torsdag 29 december 2016


Kan kallas anspänning
Det här testande med knäckebröd hemma i ugnen lämnar mig ingen ro.
Jag har tappat räkningen hur många försök jag genomfört och hur många gånger jag lagt ner projektet.
För att efter några veckor ta nya tag när jag lagrat ny knäckebrödskraft i gubbkroppen.
Jag är numera måttfull gällande det mesta och ställer inga större krav här i livet.
Är det för mycket begärt att få till brödet - ja, det undrar jag?

3 kommentarer:

  1. Hej Jan,
    Det är bara att göra ett nytt försök.
    På vilket sätt går det fel?
    Hälsningar från Ulf i Stockholm, aprilväder, idag, nu, kl. 14.40 är det +7,5 C

    SvaraRadera
  2. Det blir mysko konsistens, inte som knäckebröd skall vara - utan "segt".
    Nu 20:46 PM, +23 C.

    SvaraRadera
  3. Hej igen,
    Låter mysko, har du tillräcklig värme i ugnen? Vad jag förstår skall det vara 275 grader och inte bör du tillsätta för mycket vatten I degen.
    Ge inte upp!
    Hälsningar från Ulf i Stockholm

    SvaraRadera