måndag 26 februari 2018


Snyft snyft...
Tror ni en präktig familjefar med rent mjöl i påsen skulle drabbas av detta?
Tror ni det finns saker som inte berättas i artikeln?

3 kommentarer:

  1. Hej Jan,
    Självklart, karln är ju straffad för brott, vilka framgår inte - undrar varför......, både i Sverige och Thailand.
    Thailändska myndigheter är inte dumma, de vill av självklara skäl, till skillnad från Sverige, inte importera kriminella.
    Hälsningar från Ulf i Stockholm, mycket ymnigt snöande i stan under förmiddagen, varför... nu vill vi ha vår och sommar!

    SvaraRadera
  2. Stefan Christensen:
    Det är synd att inte kvällspressen kollar upp sina storys bättre innan de publicerar en snyfthistoria. Denne mannen är medlem/propp/hang-around till ett större internationellt mc-gäng som ägnar sig åt grov brottslighet. Det uppges i storyn att han är straffad både i Sverige och Thailand. Där finns svaret på gåtan, i och med att han straffats i Thailand så har han inte rätt att återvända under ett antal år. Nu antar jag att Niclas skaffat sig ett nytt svenskt pass med nytt passnummer för det är passnumret som spärras i Thailand. Nu har myndigheterna upptäckt att han inte har rätt att vistas i Thailand och följdriktigt skickat ut honom. Kanske någon av hans fiender tipsat polisen? Något en riktig journalist med kontakter och rutin av att jobba i Thailand hade kunnat få fram på en dryg timme, synd att kvällspressen inte längre är beredda att betala för den sortens gedigna journalistarbete och kunskaper längre utan sköter allt utrikesarbnete från ett skrivbord i Stockholm...

    SvaraRadera
  3. Ja riktiga journalister i Sverige finns inte många Pk kallar dom rasister troligen kan det vara så .

    SvaraRadera