tisdag 3 mars 2015


Säger nej till moskébygge
Det är inte bara i Sverige som moskébyggen väcker känslor.
Muslimska invånare i Nan Phu Peang distriktet planerar att bygga en moské vilket upprör de buddhistiska invånarna.
De har för avsikt att stoppa planerna.
"In the case of this mosque, if locals disagree, it should not be constructed. If the Muslim people insist on going ahead with the construction, then it might have an impact on security, social unity and peace, and the consequence of conflict might be far beyond our expectation," det säger Colonel Chatchawan Kulkusol, deputy director of Nan's Internal Security Operations Command.
Här frågar man befolkningen vad de tycker - fungerar det så i Sverige?

4 kommentarer:

  1. Det är ingen mening att fråga svenskarna för politikerna och pressen har redan bestämt vad är tillåtet att tycka.

    SvaraRadera
  2. PK, tyck som oss eller vi polisanmäler dig ! (hände för några dagar sedan i Lund).

    Sverige idag är en tvätt äkta diktatur !

    SvaraRadera
  3. 3 fågel arter ska nu få nya namn för att namnen dom haft (vem vet hur länge) är rasistiska ! ????

    Svenskarna måste anpassa sig, asså va' fan ! ???

    En elev (invandrare) på en skola i södra Sverige tror inte på förintelsen, läraren står på sig och talar om för eleven att detta har hänt, historien går inte att ändra på och så här ser den ut !
    Skolledningen läxar upp läraren för att denne inte har förståelse nog att andra kulturer ser förintelsen på ett annat sätt.

    Detta hände för någon vecka sedan.

    Sverige idag, antingen är du PK eller så är du rasist !

    SvaraRadera
  4. Vad gäller förintelsen har det aldrig gjorts någon brottsplatsundersökning och därför kan inte eleven påstå att någon förintelse har aldrig skett. Sedan är det enligt lag förbjudet att förneka förintelsen i ett flertal länder, den som förnekar förintelsen blir åtalad och straffad.
    Staten Israel kunde till stor del skapas genom förintelsen och det som skedde under andra världskriget, Israel är godkänd genom FN och är därför en suverän stat som måste accepteras.
    Nu finns det muslimer och även andra som inte accepterar Israel utan anser att det området skall tillhöra palestinerna och om de förnekar förintelsen, anser de att staten Israel är illegal.
    Nu finns det också de som framför att palestinierna skall ha en egen stat, men att bilda en palestinsk stat på området som Israel finns på är en omöjlighet, det är inget landområde för två oberoende stater.
    Den enda lösningen för palestinierna och israelerna är att det blir en stat för båda folken, idag finns det 1,2 miljoner palestinier i Israel och 77% skulle inte kunna tänka sig att flytta till något arabiskt land.
    De har israeliska pass, har möjlighet att rösta, samma möjligheter till skolor som israelerna, kan bedriva sin religion m.m. det enda som de inte får göra är militärtjänst.

    Sverige kommer att ha två partier Sverige Demokraterna och Islam.

    SvaraRadera