fredag 28 augusti 2015


...och värre kommer det att bli - vänta och se.

1 kommentar:

  1. En mycket träffande illustration av det nya Sverige. Jag föreslår att Sverige köper in från Sydafrika sådana här skottsäkra pansarbilar som polisen använde under apartheidregimen när polisen skulle in i de svara områden.
    Nu åker polisen in i de svarta områden med vanliga piketbilar, men i piketgruppen måste det alltid finnas vita polisbefäl med, därför de svarta poliserna är skjutglada, de vill helst förinta de kriminella.
    Men de vita befälen håller dem tillbaka, men åker de ensam rensar de.
    De hade en gruvstrejk där de svarta gick emot strejkbrytare att det blev bråk, de skickade dit endast svarta poliser därför en gruvstrejk ansågs som känslig för vita att gripa in, det slutade med att de sköt 34 gruvarbetare, som var mycket tragiskt, naturligtvis upphörde strejken, men så får det inte gå till..
    Efter att kommunisterna tog makten i Vietnam skulle de ge jobb till Viet Kong soldaterna som vakter och poliser, men det gick inte, var det något bråk sköt de ned bråkstakarna, därför upplöstes de från jobben. Sedan var de penningindrivare också och då hade de en pick up med en tom likkista på flaket och de som hade skulder fick välja betala eller det blir en plats i lådan.
    Naturligtvis alla försökte betala, därför de visste det var ord och inga visor.

    SvaraRadera